Más de Costa

Dos detinguts després d'una baralla amb arma blanca a la discoteca Pacha

De 19 i 22 anys, respectivament

Jordi Cabré

Whatsapp

Els Mossos d’Esquadra, amb l’ajut de la Policia Local de Vila-seca, van detenir la matinada d’aquest dissabte dos veïns de Salou, de 19 i 22 anys respectivament, per ser autors d’un presumpte delicte de lesions.

Segons fonts policials, cap a les dues de la matinada es va produir una baralla a la sortida de la discoteca Pacha, situada al nucli de la Pineda. Un noi de 21 anys i veí de Barcelona rebia una ganivetada, possiblement d’una navalla, al braç.

Arran del succés es va avisar ràpidament al telèfon 112 d’un possible jove ferit d’arma blanca al braç i a l’abdomen en aquesta discoteca. Emergències Mèdiques (SEM) van enviar dues ambulàncies i el metge d’una d’elles va comprovar que només tenia una ferida al braç. Tot i així, la ganivetada era prou important per traslladar-lo fins a l’Hospital de Santa Tecla.

Mentre l’ambulància s’enduia el jove ferit, les patrulles dels Mossos i la Policia Local van intentar esbrinar què havia passat i trobar l’autor o autors de la ganivetada.

Cap a les quatre de la matinada els Mossos van detenir dos joves a la plaça de la Cançó Catalana com a presumptes autors d’aquest delicte. El motiu de la baralla inicial es desconeix.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También