Dos detinguts per un robatori violent a una parella d’avançada edat a l’Hospitalet de l’Infant

Un dels lladres va ingressar a la presó de Mas d’Enric per ordre judicial

01 agosto 2017 14:38 | Actualizado a 14 noviembre 2017 13:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Cambrils, juntament amb agents de la Policia Local de Vandellòs – Hospitalet de l’Infant, van detenir el dia 29 de juliol dos homes de 28 i 39 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Roquetes (Baix Ebre), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i/o intimidació.

El passat dissabte, pels volts de les 07.00 hores, una dona i el seu marit van ser assaltats al passeig marítim de l’Hospitalet de l’Infant. Dos individus els van abordar per l’esquena mentre passejaven i d’una forta estrebada li van sostreure la bossa de mà a la dona

La víctima va caure al terra per l’acció de l’estirada violenta i el seu marit, en un intent d’aturar els lladres, també va patir una aparatosa caiguda que li va provocar una fractura òssia. Ambdós van haver de rebre assistència mèdica per les lesions sofertes.

Arran de la descripció dels lladres, els agents van iniciar una recerca per la zona propera al lloc dels fets. Una hora més tard van localitzar i detenir els sospitosos. 

Els dos detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 30 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus. El jutge va decretar la llibertat amb càrrecs per a un d’ells i l’ingrés a presó per a l’altre.

Comentarios
Multimedia Diari