Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dos empresaris rodencs fan una donació de 600 euros al Punt de Distribució d'Aliments

El Forn Pastisseria Queralt i la Residència Barà-Bahia van tornar a engegar la iniciativa de la venda de dècims de loteria solidaris, dels quals una part anava destinada a ajudar als més necessitats.

Redacció

Whatsapp
Els dos empresaris han donat els diners recollits a la regidora Teresa Ferré. Foto: Ajuntament de Roda

Els dos empresaris han donat els diners recollits a la regidora Teresa Ferré. Foto: Ajuntament de Roda

Aquest migdia, José García, director de la Residència Barà-Bahia, i Jordi Sagrado, en representació del Forn Pastisseria Queralt, s’han reunit amb Teresa Ferré, regidora d’Acció Social, per tal de fer-li lliurament oficial d’un sobre amb 600 euros per ser destinats a Serveis Socials.

La iniciativa, engegada al 2012 per quatre establiments, es va tornar a posar en marxa a principis del passat mes de desembre amb la venda de dècims solidaris, en lloc de participacions. En total es van vendre 300 dècims de loteria del número 60.708, dels quals 2 euros anaven destinats a Serveis Socials.

La regidora Teresa Ferré s’ha mostrat molt agraïda assegurant que “aquesta ajuda sempre és necessària. Els diners es destinaran a fer front a necessitats d’urgència, per ajudar a les famílies que més ho necessitin. És una mostra més de la solidaritat que caracteritza Roda de Berà”, ha dit.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También