Más de Costa

Dos empresaris rodencs fan una donació de 600 euros al Punt de Distribució d'Aliments

El Forn Pastisseria Queralt i la Residència Barà-Bahia van tornar a engegar la iniciativa de la venda de dècims de loteria solidaris, dels quals una part anava destinada a ajudar als més necessitats.

Redacció

Whatsapp
Els dos empresaris han donat els diners recollits a la regidora Teresa Ferré. Foto: Ajuntament de Roda

Els dos empresaris han donat els diners recollits a la regidora Teresa Ferré. Foto: Ajuntament de Roda

Aquest migdia, José García, director de la Residència Barà-Bahia, i Jordi Sagrado, en representació del Forn Pastisseria Queralt, s’han reunit amb Teresa Ferré, regidora d’Acció Social, per tal de fer-li lliurament oficial d’un sobre amb 600 euros per ser destinats a Serveis Socials.

La iniciativa, engegada al 2012 per quatre establiments, es va tornar a posar en marxa a principis del passat mes de desembre amb la venda de dècims solidaris, en lloc de participacions. En total es van vendre 300 dècims de loteria del número 60.708, dels quals 2 euros anaven destinats a Serveis Socials.

La regidora Teresa Ferré s’ha mostrat molt agraïda assegurant que “aquesta ajuda sempre és necessària. Els diners es destinaran a fer front a necessitats d’urgència, per ajudar a les famílies que més ho necessitin. És una mostra més de la solidaritat que caracteritza Roda de Berà”, ha dit.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También