Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dos parcs per a infants i joves per a gaudir de les festes de Nadal a Torredembarra

A partir del divendres 29 i fins el dia 4 de gener l'oferta lúdica està garantida.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu del Parc de Nadal de Torredembarra.

Imatge d'arxiu del Parc de Nadal de Torredembarra.

Torredembarra acollirà enguany dos parcs per a infants i joves amb motiu de les festes de Nadal. El primer, organitzat per la Regidoria de Joventut, tindrà lloc a la Sala Gran del Casal Municipal els propers 29 i 30 de desembre, amb sessions de matí (de 10 h a 14 h) i de tarda (de 16 h a 20 h).

S’hi podran trobar diversos tipus d’espectacles, contes, titelles, ludoteca i altres activitats depenent dels horaris. El Parc de Nadal d'aquest 2017 és recomanable per a infants de 3 a 12 anys, però també per anar acompanyats de tota la família. El preu de l’entrada és de 2 € per sessió i de 3 € l’abonament per a tot el dia.

D’altra banda, la Regidoria d’Esport organitza el Parc de Reis, els dies 2, 3 i 4 de gener, de 17 h a 20 h, dirigit a totes les edats i on els més menuts i joves del municipi podran gaudir d'un seguit d'activitats: inflables, llits elàstics, tallers, aeris, acrobàcies, ludoteca i molt més. El parc es desenvoluparà al Pavelló Sant Jordi, a la Zona Esportiva Municipal i el preu de l’entrada és d’1 €.

A més a més, la Regidoria d’Esport farà jornades de portes obertes al camp de futbol i a la pista d’atletisme, perquè la ciutadania pugui gaudir lliurement de l’esport i de les instal·lacions municipals, els següents dies i hores:

  • 21 desembre, de 10 h a 13.30 h
  • 27, 28 i 29 desembre, de 10 h a 13.30 h i de 16 h a 20 h
  • 2, 3 i 4 de gener, de 10 h a 13. 30 h

Temas

Comentarios

Lea También