Dues baralles a Salou, únics incidents de la nit de Cap d'Any

Hi ha un ferit lleu

19 mayo 2017 23:49 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Nit tranquila pels Mossos d'Esquadra al Camp de Tarragona. L'únic incident destacable han estat dues baralles a la zona d’oci de Salou, sobre les 6.30 h. Hi ha hagut una desena de persones implicades en cadascuna d’elles, amb el resultat d’una persona ferida lleu.

 

Valoració positiva

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha fet una valoració “molt positiva” del transcurs de la nit de Cap d’Any. El conseller ha volgut posar en valor i agrair l’actitud cívica de totes les persones que han gaudit d’aquesta celebració fent un exercici de responsabilitat. “Són als que veritablement hem d’agrair que puguem tenir aquest balanç tan positiu” –ha remarcat el conseller. En la mateixa línia, Espadaler també ha agraït “la feina feta per tots els servidors públics que han estat treballant al servei dels ciutadans perquè aquests hagin pogut gaudir d’aquesta festivitat”.

El titular d’Interior també ha subratllat que, “per segon any consecutiu, no hem tingut cap episodi de cap festa il·legal”. “Això és un bon senyal i ho valorem positivament” ha afirmat.

Espadaler també ha celebrat que “durant aquesta nit de Cap d’Any no s’hagi hagut de lamentar cap víctima mortal ni ferits greus a les carreteres catalanes”.

 

Mossos d’Esquadra

El conseller d’Interior ha explicat que els Mossos d’Esquadra han engegat un dispositiu especial durant la passada nit fins aquest matí per assegurar el bon desenvolupament de la nit de Cap d’Any, amb l’objectiu principal de prevenir fets delictius i la conducció sota els efectes de begudes alcohòliques o substàncies estupefaents. En aquest dispositiu s’han desplegat un total de 3.965 mossos d’esquadra, entre les 14.00h del dia 31 fins les 14.00h d’avui.

Pel que fa als controls de trànsit realitzats entre les 22.00 h de la nit d’ahir i les 10.00 h d’avui, els Mossos n’han fet un total de 74 a tot Catalunya. En aquests s’han efectuat un total de 1.409 lectures d’alcoholèmia, de les quals 88 han resultat positives. D’altra banda, s’han fet 16 controls de drogues, 5 dels quals han donat positiu.

Els Mossos d’Esquadra també han detingut un total de 35 persones arreu de Catalunya. D’aquestes, 5 ho han estat per motius relacionats amb la celebració de la nit de Cap d’Any.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari