Ecovidrio impulsa el reciclatge de bars, restaurants, hotels i càmpings de Cambrils

La iniciativa, comença el 9 de maig amb la realització d’entrevistes als establiments d'hostaleria

04 mayo 2018 17:41 | Actualizado a 05 mayo 2018 12:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils i l'empresa Secomsa, responsable de la recollida al municipi, posa en marxa una campanya per impulsar el reciclatge de vidre en el sector hostaler de la ciutat.

La iniciativa, comença el 9 de maig amb la realització d’entrevistes als establiments d'hostaleria del municipi per conèixer de primera mà els seus hàbits i necessitats a l’hora de separar els residus que generen.

L’objectiu és poder adequar els recursos existents per tal de donar un millor servei, per això, aquells establiments que ho sol·licitin rebran gratuïtament un cubell de reciclatge per als envasos de vidre. A més, els informadors de la campanya explicaran com separar correctament el vidre, és a dir, què va i què no hi va al contenidor verd.

Per facilitar el reciclatge de vidre al canal Horeca (Hoteleria, Restauració i Càtering), es preveuen instal·lar fins a una trentena de contenidors VACRI, dotats amb una boca més ampla i un sistema d'elevació hidràulic, que permeten el reciclatge de grans quantitats de vidre com les generades pels hostalers. També es lliuraran bujols adaptats per facilitar el transport dels residus de vidre als contenidors.

La col·laboració d’Ecovidrio i l'Ajuntament de Cambrils té com a principal objectiu aconseguir un increment de la taxa de reciclatge de vidre a la localitat. Per això és clau abordar el sector de l'hostaleria i la restauració, un dels eixos sobre els quals treballa intensament Ecovidrio, ja que en aquest sector s’hi consumeixen prop del 50% dels envasos de vidre d'un sol ús que es produeixen a tot l’Estat.

Comentarios
Multimedia Diari