Subvencions per a la rehabilitació d’habitatges a Cambrils

La convocatòria inclou les obres amb llicències concedides o comunicacions prèvies presentades entre l’1 de gener i el 31 d’agost de 2021. El termini de sol·licituds acaba dilluns dia 18.

14 octubre 2021 18:10 | Actualizado a 15 octubre 2021 12:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El dilluns 18 d’octubre és l’últim dia per sol·licitar les subvencions de la convocatòria per a la rehabilitació d’habitatges del municipi de la campanya “Cambrils + bonica”. Poden optar als ajuts les persones que hagin realitzat actuacions d’adequació, rehabilitació, manteniment, conservació i millora de l’eficiència energètica amb llicències d’obres concedides o comunicacions prèvies presentades entre l’1 de gener i el 31 d’agost de 2021. Durant l’any 2022 s’obrirà una segona convocatòria per les actuacions realitzades a partir del setembre. 

Les actuacions subvencionables són la rehabilitació total de façanes o mitgeres entre edificacions consolidades, les obres per garantir l’estabilitat estructural o de la coberta, els treballs per dotar els immobles de les condicions mínimes d’habitabilitat, l’adequació de les instal·lacions d’aigua, gas canalitzat electricitat o sanejament, les millores per facilitar l’accés o la mobilitat interior de l’habitatge, i les actuacions per augmentar l’eficiència energètica dels edificis. Les ajudes s’han convocat en règim de concurrència competitiva i finançaran entre  el 25% i el 60% del cost de l’obra amb un import màxim d’entre 500 i 3.600 euros segons el tipus d’actuació.  

Cal destacar que per primera vegada les ajudes per a la rehabilitació d’edificis s’amplien a tot el municipi, ja que en línies d’ajudes anteriors es restringien als immobles situats al barri antic. D’aquesta manera, es fomentarà l’adequació d’habitatges dels barris de ponent, llevant o l’Eixample, on també hi ha edificis antics o deteriorats que requereixen una intervenció.  

Les bases i el formulari de la sol·licitud es poden descarregar a través de l’enllaç https://seu.cambrils.cat/ajutsPublic/showPublicacion/3647. Per obtenir més informació i assessorament, les persones interessades es poden adreçar al Departament d’Urbanisme a través del correu urb@cambrils.cat o bé per telèfon al 977 794 579 (OAC) o al 977 794 567 (Urbanisme). 

Comentarios
Multimedia Diari