Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El 75% dels alumnes de les Unitats d’Escolarització Compartida han acabat el curs acreditant l'ESO

Els alumnes dels centres educatius ‘El Taller’ de Joventut i Vida continuaran la seva formació el proper curs estudiant cicles formatius de grau mitjà

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els alumnes de la UEC de Torredembarra visiten la Confraria de Pescadors de Tarragona. Foto: Cedida

Els alumnes de la UEC de Torredembarra visiten la Confraria de Pescadors de Tarragona. Foto: Cedida

El 75% dels alumnes de quart d’ESO dels centres educatius ‘El Taller’ de Joventut i Vida han acabat el curs adquirint el títol de l’ESO. Canviar el rumb dels adolescents en risc d’exclusió a través de l’educació i la inserció sociolaboral és l’objectiu de l’Associació Socioeducativa Joventut i Vida. Enguany ho ha tornat a aconseguir. 

Dels 16 alumnes que cursaven quart de l’ESO, 12 han obtingut el títol. Tots continuaran la seva formació el proper curs fent algun cicle de grau mitjà vinculat a les àrees de l’electromecànica, l’electricitat o la informàtica.

Els joves pertanyen als centres de Torredembarra, Reus, Tortosa i Móra la Nova.

Els alumnes que no han obtingut el títol seguiran amb un PFI (Programa de Formació i Inserció).

D’altra banda, la resta d’estudiants, al voltant d’una seixantena, seguiran cursant l’ESO als centres de Joventut i Vida.

Les Unitats d’Escolarització Compartida de Joventut i Vida porten gairebé una dècada donant resposta al fracàs escolar, retards en l’aprenentatge i absentisme escolar que presenten alguns joves amb comportaments inadequats i trets d’inadaptació social. L’objectiu de Joventut i Vida és promocionar a aquests joves, tant a nivell personal, social, com acadèmic i laboral, ja que cada vegada són més els alumnes que els costa adaptar-se a les exigències del sistema educatiu actual.

Temas

Comentarios

Lea También