El 75% dels alumnes de les Unitats d’Escolarització Compartida han acabat el curs acreditant l'ESO

Els alumnes dels centres educatius ‘El Taller’ de Joventut i Vida continuaran la seva formació el proper curs estudiant cicles formatius de grau mitjà

20 junio 2017 09:01 | Actualizado a 20 junio 2017 09:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El 75% dels alumnes de quart d’ESO dels centres educatius ‘El Taller’ de Joventut i Vida han acabat el curs adquirint el títol de l’ESO. Canviar el rumb dels adolescents en risc d’exclusió a través de l’educació i la inserció sociolaboral és l’objectiu de l’Associació Socioeducativa Joventut i Vida. Enguany ho ha tornat a aconseguir. 

Dels 16 alumnes que cursaven quart de l’ESO, 12 han obtingut el títol. Tots continuaran la seva formació el proper curs fent algun cicle de grau mitjà vinculat a les àrees de l’electromecànica, l’electricitat o la informàtica.

Els joves pertanyen als centres de Torredembarra, Reus, Tortosa i Móra la Nova.

Els alumnes que no han obtingut el títol seguiran amb un PFI (Programa de Formació i Inserció).

D’altra banda, la resta d’estudiants, al voltant d’una seixantena, seguiran cursant l’ESO als centres de Joventut i Vida.

Les Unitats d’Escolarització Compartida de Joventut i Vida porten gairebé una dècada donant resposta al fracàs escolar, retards en l’aprenentatge i absentisme escolar que presenten alguns joves amb comportaments inadequats i trets d’inadaptació social. L’objectiu de Joventut i Vida és promocionar a aquests joves, tant a nivell personal, social, com acadèmic i laboral, ja que cada vegada són més els alumnes que els costa adaptar-se a les exigències del sistema educatiu actual.

Comentarios
Multimedia Diari