El Baix Penedès exigeix a la Generalitat 'més que paraules'

Sindicats de Saint Gobain i alcaldes de Banyeres y L'Arboç es reuneixen amb el conseller de Treball

10 septiembre 2020 17:46 | Actualizado a 10 septiembre 2020 17:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Representants del Comité d’Empresa de Saint-Gobain, acompanyats dels alcaldes de l’Arboç, Joan Sans, i Banyeres, Amadeu Benach, han mantingut una reunió amb el conseller de Treball de la Generalitat Chakir El Homrani al Parlament de Catalunya.

Els representants han expressat el malestar que generat l’anunci de la multinacional de tancar la planta de Glass que afecta de manera directa a 122 treballadors. Demanen al conseller que faci tot el possible per evitar el tancament.

Els alcaldes de l’Arboç i Banyeres han tralladat la preocupació pels recents anuncis fets per grans empreses del Penedès, de fer fora la seva plantilla. A més de Saint Gobain, la direcció de Robert Bosch, a Castellet i La Gornal també mostra voluntat de tancament de la planta que  dóna feina a 300 treballadors. 
 

Territori

Els alcaldes van fer palès la greu situació que pot provocar aquests tancaments al territori tenint en compte el llocs de treball directes i indirectes que en depenen i com pot afectar de negativament a l’economia de la zona. 

Han recordat al conseller que, el Baix Penedès és la comarca amb més atur de Catalunya i una de les que rebrà menys inversions als darrers pressupostos de la Generalitat. Per tot això demanen la implicació del Departament de Treball i de la Generalitat per establir un diàleg directe amb totes les adminsitracions i buscar entre tots solucions de futur a mig i llarg termini per donar un autèntic nou impuls al territori, i que no es quedin només amb bones paraules.
 

Comentarios
Multimedia Diari