El Cant Coral omple el Roc de Sant Gaietà de Roda de Berà

Diferents espais d'aquest espai de la localitat van acollir la tercera trobada organitzada per l’Associació Atzavara.

06 julio 2017 13:02 | Actualizado a 06 julio 2017 13:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’esdeveniment musical va comptar amb la participació de més d’una seixantena de cantaires, pertanyents a les diferents corals convidades: la Coral Verge de Berà, sota la direcció de Jordi Solé, la Coral La Gornal-La Llinyola, dirigida per Laia Batlle, i la Coral Gospel de Santa Oliva, encapçalada per Kim Karni.

El punt de trobada va ser l’església de Sant Llorenç a les 6 de la tarda, on es va fer la presentació i els cantaires van poder escalfar la veu abans d’anar als espais escollits dins del Roc.

Les corals van cantar, de forma simultània, en tres indrets emblemàtics diferents durant 15 minuts i, finalment, es van trobar a la plaça Bori Tallada on cada coral va interpretar una cançó. Per acabar, les tres corals van cantar el Cant dels Segadors, l’himne nacional de Catalunya.

Per finalitzar la jornada els participants van gaudir d’un pica-pica a l’antic port del Roc. Tots els i les cantaires van ser obsequiats amb un barret de solapa, fet artesanalment pel grup de voluntariat del Centre de Dia Marinada.

Comentarios
Multimedia Diari