Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Carnaval de Vila-seca comptarà amb dos Punts Violetes

Prop de 2.000 persones i 21 colles participaran a la Rua de Carnaval de Vila-seca

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del Carnaval de Vila-seca de l'any passat. FOTO: Pere Ferré

Imatge del Carnaval de Vila-seca de l'any passat. FOTO: Pere Ferré

Torna el Carnaval a Vila-seca amb diversos actes programats, que tindran lloc els dies 21, 22 i 25 de febrer.

El divendres 21 de febrer tindrà lloc una concentració infantil de disfresses a la Pista Poliesportiva del Colomí, a partir de les 16.30 h. Enguany, aquesta concentració serà de caire solidari, amb la recaptació de productes d’higiene i alimentació per al Banc d’Aliments de Vila-seca.

Durant aquest acte també es farà entrega dels premis del 6è Concurs de Cartells de Carnaval. A les 7 de la tarda està prevista l’arribada del Rei Carnestoltes, que recorrerà el Jardí del Castell i diversos carrers del Centre Històric fins arribar a la plaça de l’Església, amb l’amenització de la Txaranga Band Tocats.

El dissabte 22 de febrer l’esperada Rua de Carnaval, que comptarà amb prop de participants i 21 colles, recorrerà els carrers de Vila-seca a partir de les 6 de la tarda i, a les 11 de la nit, hi haurà la Gran festa de Carnaval al Pavelló Municipal d’Esports.

Finalment, el 25 de febrer tindrà lloc l’enterrament de la Sardina a les 7 de la tarda. La sortida del seguici mortuori es farà des del Jardí del Castell, acompanyat també per la Txaranga Band Tocats, i arribarà fins a la plaça de l’Església, on es lliuraran els premis de la Rua de Carnaval 2020.

Un Carnaval per a gaudir des del respecte

Enguany, el Carnaval de Vila-seca comptarà amb un Punt Violeta itinerant durant la celebració de la Rua de Carnaval. Durant la nit, tothom que ho necessiti, també es podrà adreçar al Punt Violeta que s’instal·larà al pavelló d’esports, on tindrà lloc la Gran festa de Carnaval.

Els Punts Violetes són espais en els quals es sensibilitza al públic, es presta atenció, s’informa i ajuda a possibles víctimes d’agressions sexuals. La seva finalitat és la de conscienciar i prevenir, per tal de  gaudir de la festa des del respecte, lliures de qualsevol assetjament o situació no consentida.

Temas

Comentarios

Lea También