Más de Costa

El Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils celebra el seu 20è aniversari

Les activitats programades van comptar amb una gran afluència de públic

Redacció

Whatsapp
Bufada d'espelmes per celebrar aquesta efemèride

Bufada d'espelmes per celebrar aquesta efemèride

El Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils va celebrar aquesta setmana el seu 20è aniversari amb actes programats durant tot el dia que van comptar amb una gran afluència de públic. La festa va començar amb un concert vermut, que va servir d’aperitiu del dinar de germanor organitzat al mateix restaurant de l’equipament municipal.

Després del dinar, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la presidenta de la junta assessora, Maria Rosa Rodrigo, i la tècnica del Casal van bufar les espelmes del pastís i la coral va cantar la cançó d’aniversari. A continuació, l’alcaldessa va dirigir unes paraules als assistents.

Mendoza va felicitar a totes les persones que han fet possible aquests 20 anys de Casal, que s’ha convertit en el punt de trobada, reunió i activitats de la gent gran de Cambrils i s’ha anat adaptant a les necessitats del col·lectiu. En aquesta línia, l’alcaldessa va donar les gràcies als treballadors del Casal i als membres de les juntes per “omplir de vida i contingut l’equipament” i els va encoratjar a “continuar amb aquesta energia i aquestes ganes de treballar”. 

Posteriorment, es va projectar un recull de fotografies sobre els 20 anys del Casal i el participants del nou taller de balls llatins van fer una exhibició. 

L’acte també va servir per homenatjar dos treballadors que s’han jubilat recentment i una treballadora que es jubilarà a finals d’aquest mes de febrer. 

La celebració va acabar amb el ball de tarda amb el Grup Loren, que va comptar amb uns 350 assistents. 

El Casal Municipal va obrir les portes el 15 de febrer del 1997 i durant el primer any més de 1.500 persones es van donar d’alta com a usuàries. Des de llavors, ha anat creixent sobretot des de la seva ampliació l’any 2003. Actualment, el Casal té 4.442 usuaris i una gran varietat d’activitats. Concretament, aquest curs s’ofereixen 370 places per trimestre de 23 activitats diferents: des l’aula de teatre, la coral fins a les propostes esportives, els tallers de manualitats i les noves tecnologies.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También