El Casal d’Estiu comença el 26 de juny a Torredembarra

Les activitats es faran a les dependències de l'lEscola Molí de Vent fins el dia 11 d'agost, data en què clourà.

05 junio 2017 12:40 | Actualizado a 24 noviembre 2017 19:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Del 26 de juny a l’11 d’agost, l’Escola Molí de Vent acollirà el Casal d’Estiu “Vivint el medi”. Com cada any, la Regidoria de Joventut juntament amb la Regidoria de Sostenibilitat de Torredembarra organitzen el Casal d’Estiu, a càrrec de la Fundació Escolta Josep Carol i l’Agrupament Escolta Els Salats.

També hi participen, com ja va sent habitual, l’Associació Mediambiental la Sínia, Ecologistes en acció i el Gepec.

A partir d’aquest any l’emplaçament del casal serà rotatiu, com ja havia passat en d’altres ocasions, i aquest any l’escola que l’acollirà és la Molí de Vent. 

El casal vol impregnar-se dels valors que desprèn Escoltes Catalans, és per aquest motiu que el centre d’interès aquest any se centrarà en la natura, perquè els infants aprenguin a tenir-ne cura i respectar-la. Per això, part de les activitats aniran destinades a aquesta finalitat.

Què cal fer per apuntar-s'hi?

El termini per apuntar-se a la primera setmana del Casal és fins al 15 de juny a les instal·lacions del Punt d’Informació Juvenil (C/ Capella, 6, 2n pis), de 17 h a 20 h, de dilluns a divendres.

El Casal es durà a terme del 26 de juny a l’11 d’agost, en horari de 9 h a 13 h per 35 € per setmana, podent incloure servei d’acollida de 8 h a 9 h i de 13 h a 14 h per 5 € més.    

 

Comentarios
Multimedia Diari