Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Casal d’Estiu comença el 26 de juny a Torredembarra

Les activitats es faran a les dependències de l'lEscola Molí de Vent fins el dia 11 d'agost, data en què clourà.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Casal d'Estiu de Torredembarra. Anna F.-Aj. Torredembarra

Casal d'Estiu de Torredembarra. Anna F.-Aj. Torredembarra

Del 26 de juny a l’11 d’agost, l’Escola Molí de Vent acollirà el Casal d’Estiu “Vivint el medi”. Com cada any, la Regidoria de Joventut juntament amb la Regidoria de Sostenibilitat de Torredembarra organitzen el Casal d’Estiu, a càrrec de la Fundació Escolta Josep Carol i l’Agrupament Escolta Els Salats.

També hi participen, com ja va sent habitual, l’Associació Mediambiental la Sínia, Ecologistes en acció i el Gepec.

A partir d’aquest any l’emplaçament del casal serà rotatiu, com ja havia passat en d’altres ocasions, i aquest any l’escola que l’acollirà és la Molí de Vent. 

El casal vol impregnar-se dels valors que desprèn Escoltes Catalans, és per aquest motiu que el centre d’interès aquest any se centrarà en la natura, perquè els infants aprenguin a tenir-ne cura i respectar-la. Per això, part de les activitats aniran destinades a aquesta finalitat.

Què cal fer per apuntar-s'hi?

El termini per apuntar-se a la primera setmana del Casal és fins al 15 de juny a les instal·lacions del Punt d’Informació Juvenil (C/ Capella, 6, 2n pis), de 17 h a 20 h, de dilluns a divendres.

El Casal es durà a terme del 26 de juny a l’11 d’agost, en horari de 9 h a 13 h per 35 € per setmana, podent incloure servei d’acollida de 8 h a 9 h i de 13 h a 14 h per 5 € més.    

Temas

Comentarios

Lea También