El Casal d’Estiu de Torredembarra aplica el protocol per Covid-19

Des de l'Ajuntament expliquen que es tracta d'una mesura de precaució a l’espera que li facin la prova mèdica a un dels infants participants per a detectar si és una cas positiu

15 julio 2020 17:56 | Actualizado a 17 julio 2020 07:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Casal d’Estiu que organitza l’Ajuntament de Torredembarra, dirigit per la Fundació Pere Tarrés, ha activitat aquesta tarda el protocol per Covid-19 després que un dels infants que hi assisteixen estigui a l’espera que li facin, com a mesura de precaució, la prova mèdica per a detectar si és una cas positiu.

Segons han explicat, els organitzadors ja han contactat amb les famílies dels altres infants del mateix grup de convivència i del grup de convivència d’un germà, per explicar-los que no podran tornar a assistir al Casal fins que es coneguin els resultats de la prova. En total, són 15 infants i 2 monitors. En el cas que el resultat fos positiu, aleshores s’informaria a les famílies afectades del protocol a seguir que marqui el Departament de Salut i de les mesures a prendre per part de l’Ajuntament. 

Aquest cas no està relacionat amb el brot de Covid-19 que el Departament de Salut ha donat a conèixer aquest dimecres i que afecta tres persones d’una mateixa família de Torredembarra i de Roda de Berà.

Comentarios
Multimedia Diari