Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Casal d’Estiu de Torredembarra aplica el protocol per Covid-19

Des de l'Ajuntament expliquen que es tracta d'una mesura de precaució a l’espera que li facin la prova mèdica a un dels infants participants per a detectar si és una cas positiu

Diari de Tarragona

Whatsapp
Des de l'Ajuntament expliquen que es tracta d'una mesura de precaució. Foto: DT

Des de l'Ajuntament expliquen que es tracta d'una mesura de precaució. Foto: DT

El Casal d’Estiu que organitza l’Ajuntament de Torredembarra, dirigit per la Fundació Pere Tarrés, ha activitat aquesta tarda el protocol per Covid-19 després que un dels infants que hi assisteixen estigui a l’espera que li facin, com a mesura de precaució, la prova mèdica per a detectar si és una cas positiu.

Segons han explicat, els organitzadors ja han contactat amb les famílies dels altres infants del mateix grup de convivència i del grup de convivència d’un germà, per explicar-los que no podran tornar a assistir al Casal fins que es coneguin els resultats de la prova. En total, són 15 infants i 2 monitors. En el cas que el resultat fos positiu, aleshores s’informaria a les famílies afectades del protocol a seguir que marqui el Departament de Salut i de les mesures a prendre per part de l’Ajuntament. 

Aquest cas no està relacionat amb el brot de Covid-19 que el Departament de Salut ha donat a conèixer aquest dimecres i que afecta tres persones d’una mateixa família de Torredembarra i de Roda de Berà.

Temas

Comentarios

Lea También