El Casal de Nadal de Torredembarra obre inscripcions fins al 21 de desembre

Les places són limitades i es prioritzarà els infants empadronats a Torredembarra. La inscripció és gratuïta

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Casal de Nadal de Torredembarra obre inscripcions fins al 21 de desembre

El Casal de Nadal de Torredembarra obre inscripcions fins al 21 de desembre

La Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Torredembarra presenta el nou Casal de Nadal “Gaia, els follets i les fades” per a infants de 3 a 12 anys (de P3 a 6è) amb la temàtica central de la màgia, amb la realització tècnica de l’entitat Viu Lleure.

Les inscripcions restaran obertes fins al proper 21 de desembre. Les places són limitades i es prioritzarà els infants empadronats a Torredembarra. La inscripció és gratuïta i també es disposarà de servei de vetllador/a per a aquells nens o nenes amb necessitats educatives especials.

El casal s’organitzarà en dos blocs, el primer correspon als dies 28, 29 i 30 de desembre de 2020 i es realitzarà al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra, en horari de 17 a 20 h. El segon bloc serà els dies 4 i 5 de gener del 2021, a la Sala Gran del Casal Municipal, de 10 a 13 h. Es podrà triar entre les dues opcions o demanar plaça per als dos blocs.

El Casal de Nadal està organitzat aplicant totes les mesures per a la prevenció de la Covid-19, amb grups bombolla de deu infants que treballaran tallers on podran desenvolupar la seva creativitat i imaginació. Sempre que sigui possible es faran activitats a l’exterior dedicades a conèixer l’entorn i el respecte al medi.

Les inscripcions es duen a terme a la pàgina web  www.viulleure.cat i per a qualsevol informació cal dirigir-se al telèfon 722851002 o al correu electrònic torredembarraviulleure@gmail.com.

D’altra banda, la Regidoria de Joventut i Infància recorda que tots aquells/es joves que siguin monitors/es, directors/es, si han cursat el Grau d'animació sociocultural o tenen experiència en el sector del lleure poden formar part de la borsa de treball destinada al lleure educatiu. Cal que enviïn el currículum a clubfeina@torredembarra.cat. En el cas que es necessiti realitzar pràctiques, es pot contactar amb la Regidoria al telèfon 616 02 11 15.

Temas

Comentarios

Lea También