El Circ dels Somnis de Vila-seca, la porta d’entrada a la diversió per a totes les edats

El Parc de la Riera acollirà una gran carpa on es faran molts dels actes populars

16 enero 2018 11:23 | Actualizado a 16 enero 2018 11:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La gran novetat de la Festa Major d’Hivern de Vila-seca serà El Circ dels Somnis, un espai que acollirà diferents activitats dirigides a les persones de totes les edats, des de petits a grans.

Aquest envelat, que recrea el d’un circ, s’ubicarà al Parc de la Riera on els vila-secans trobaran des d’actuacions musicals fins a espectacles de màgia i tallers.

«És un lloc especial dedicat a la família i als joves. Evoca el sentiment d’enyorança de l’antiga joventut. Volem connectar amb les diferents franges d’edat dels veïns i que surti el nen que té cadascú a dins seu. Per aquest motiu vam triar un envelat que fos com la carpa d’un circ, tot i que té unes dimensiones molt més grans», explica el regidor de Cultura, Pere Segura.

El consistori de Vila-seca ha introduït aquest nou espai després que s’enllestissin les obres de renovació del pavelló, que en els darrers anys havia acollit moltes de les activitats del programa de festes.

"És una aposta clara i decidida per fer un canvi del format de la festa. Nosaltres la concebem com una celebració de multiespais"

Creiem que els actes no s’han d’ubicar en un sol punt, sinó que hi ha d’haver una variació. Hi ha molts actes i tots tenen el seu què, volem que la gent surti al carrer i que cadascú trobi el seu espai», afirma Segura, que afegeix que aquest programa «fort» també es fa per captar l’atenció de les persones de poblacions veïnes, ja que «és una manera potent de projectar el municipi».

Música i espectacle

El tret de sortida a aquest nou espai es farà avui mateix a dos quarts de dotze de la nit, amb la festa universitària ‘Musicland’, que comptarà amb les actuacions de Miss Nina i Dj 2D2, de la sala barcelonina Razzmatazz.

Demà a les sis de la tarda serà el torn de l’espectacle musical i familiar ‘Heavy per Xic’s’, centrat en un dels estils musicals més destacats del món.

Els nens tornaran a ser els protagonistes del taller ‘Viu el Seguici amb els cinc sentits’, dijous a la tarda, que acostarà els diferents elements festius que participen a la festa als més petits.

El cap de setmana estarà protagonitzat pel concert del grup barceloní de tecno-pop i electro-pop, OBK. A més, també hi haurà uns dj que punxaran música dels anys 80 i 90.

En aquesta mateixa línia, dissabte hi haurà l’espectacle musical Circu’, que comptarà amb la presència de diferents dj, entre ells, Cabronazi

Durant la segona setmana de la Festa Major també hi haurà lloc per a l’espectacle ‘Risotemagia’, amb el Mag Vidi, dimarts a la tarda. Un dia més tard es farà la representació familiar Marremangu. 

Els darrers actes del Circ dels Somnis es faran divendres 26. Per una banda, a la tarda hi haurà la Gran Gala de la Dansa Sant Antoni, on participaran sis escoles; i a la nit es farà l’Impro Show, un espectacle molt divertit on posaran a les persones en situacions arriscades. 

La majoria dels actes tenen un cost màxim de 5 euros, excepte ‘Circus’, que costarà 10 euros a taquilla i 5 euros si es compra l’entrada anticipada al Patronat Municipal de Turisme.

També hi ha activitats com l’espectacle Heavy per Xic’s, el taller del seguici o l’actuació de màgia que seran gratuïtes. 

Comentarios
Multimedia Diari