Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Club Bàsquet Cambrils cedeix el fons documental a l’Arxiu Municipal

Entre la documentació administrativa hi ha els estatuts, les eleccions de juntes i informació econòmica

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Ajuntament de Cambrils

FOTO: Ajuntament de Cambrils

El Club Bàsquet Cambrils ha cedit el fons documental de l’entitat a l’Arxiu Municipal de Cambrils (AMCAM). L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el president de l’entitat esportiva, Francesc Canaldes, han signat avui la cessió de la documentació, acompanyats regidor de Cultura, Josep Lluís Abella; l’arxiver municipal, Pedro Otiña, i el coordinador del Club, Sergi Lou.

El Club Bàsquet Cambrils va néixer l’any 1983 i enguany celebra el seu 35è aniversari. El fons documental esta format per documentació administrativa, entre la que destaca els estatuts, les eleccions de juntes i la documentació de caràcter econòmic relacionada amb subvencions. També en destaca una bona quantitat de fitxes federatives de jugadors del club datades entre 1985 i 2017.

Com a documentació singular, cal mencionar l’ingrés mitjançant aquest fons d’algunes fotografies i diferents actes de partits de basquet, amb totes les anotacions de puntuació, jugadors i incidències.

Amb la incorporació d’aquest fons a l’AMCAM, el primer de caràcter esportiu, es posa a l’abast del públic en general la possibilitat de conèixer millor una entitat històrica de Cambrils, a la vegada que s’obre el camí per a futurs estudis relacionats amb l’esport masculí i femení del municipi.

Temas

Comentarios

Lea También