El Club Tennis Barà fa una donació de carn per valor de 500 euros

Gràcies al III Open Nacional del Club Tennis Barà–Circuit IBP Tennis Series, celebrat del 17 al 23 d’agost.

27 octubre 2020 10:25 | Actualizado a 27 octubre 2020 17:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ahir dilluns el president del Club Tennis Barà, Joan Josep Jané, va fer donació al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà d’una compra d’aliments càrnics per valor de 500 euros, de l’empresa carns Milà. Jané va visitar les instal·lacions del PDA acompanyat per l’alcalde Pere Virgili i la regidora de Serveis Socials, Teresa Ferré.

Des de fa tres anys el club rodenc fa aquesta donació tan important per al servei municipal que ajuda a incloure productes frescos als lots setmanals que el PDA distribueix entre les famílies més necessitades de Roda, actualment més d’una trentena.

La fa gràcies al III Open Nacional del Club Tennis Barà el qual es troba inclòs al Circuit IBP Tennis Series. Aquest campionat d’alt nivell es va celebrar a les instal·lacions del club entre el 17 i el 23 d’agost amb una participació de 102 jugadors en categoria absoluta masculina i femenina.

El circuit IBP té una important vessant solidària ja que la Fundació Blanco Paris, mitjançant el programa IBP Tennis Series Solidari, es compromet a lliurar 500 euros en concepte d’aliments de primera necessitat al club organitzador i, alhora, el club els destina a una entitat sense ànim de lucre de caràcter social del municipi on se celebra el torneig, en aquest cas al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

Comentarios
Multimedia Diari