Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Col·legi Els Cossetans de Cunit guanya el premi a l'aprenentage del Mobile World Congress

El projecte situa els alumnes com a productors i com a consumidors de continguts

Europa Press

Whatsapp
Representants del Col·legi Els Cossetans de Cunit (Tarragona) recullen el premi a la capacitat d'innovar dels col·legis catalans

Representants del Col·legi Els Cossetans de Cunit (Tarragona) recullen el premi a la capacitat d'innovar dels col·legis catalans

Els Mobile Learning Awards han premiat aquest any una biblioteca digital i ràdio escolar del Col·legi Els Cossetans de Cunit (Tarragona) i una experiència educativa virtual amb fotografies de 360 graus de l'Institut Vallverd de Les Borges Blanques (Lleida), en una edició en la qual han participat més de 100 projectes de 32 centres educatius.

En el primer cas, els alumnes se situen tant com a productors com a consumidors de continguts, i en el segon, un professor ha guiat un grup d'alumnes per crear un producte amb fotografies en 360 graus per educar a estudiants més petits.

La competició, que se celebra des de fa quatre anys, pretén reconèixer estudiants, professors i centres educatius innovadors en l'aplicació de les tecnologies mòbils a l'aula.

La lliura de premis, celebrada aquest dijous al Mobile World Congress (MWC) al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, ha comptat amb l'assistència de la consellera d'Educació, Meritxell Ruiz, i el conseller delegat de GSMA --associació que agrupa la indústria mòbil mundial i impulsa el MWC--, John Hoffman.

Ruiz ha afirmat que sense innovació no hi ha progrés i ha recalcat que la capacitat d'innovar dels col·legis catalans és extrapolable al conjunt de la pedagogia a Catalunya.

Ha afegit que que el programa mSchools de la Fundació Mobile World Capital Barcelona "contribueix a consolidar Catalunya com a pionera i líder internacional a l'ús educatiu de les tecnologies digitals per millorar el procés d'aprenentatge".

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También