Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Conservatori de Vila-seca organitza la 17a Trobada d'Orquestres de Nivell Elemental

Aquest dissabte dia 23 de febrer a partir de les 15 hores

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Vila-seca

FOTO: Aj. Vila-seca

Un total de 200 alumnes i professors de 10 escoles de música i conservatoris es donaran cita el proper dissabte, dia 23 de febrer, a la 17 edició de la Trobada d'Orquestres de Nivell Elemental que se celebrarà a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

En la trobada, organitzada pel Conservatori Municipal de Música de Vila-seca, es reuniran joves provinents de diverses escoles i conservatoris de música del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

Hi participen les orquestres de les escoles de música municipals d’Altafulla, de la Selva del Camp, de Mora d’Ebre, del Morell, de Salou; l'Escola de Música del Centre de Lectura de Reus i els Conservatoris de Reus, Tarragona, Tortosa i Vila-seca.

La Trobada s'iniciarà a les 3 de la tarda amb la rebuda a totes les orquestres i, posteriorment, es procedirà als assajos col·lectius per a preparar el concert de la tarda, el qual s'iniciarà a les 19.00 h.

Temas

Comentarios