Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Cor Ciutat de Tarragona actua diumenge a Altafulla

L'actuació omençarà a les 21:30h a la plaça de l'Església amb entrada lliure

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Cor Ciutat de Tarragona va néixer l'any 1983 per iniciativa d'un grup de tarragonins vinculats a la cultura musical

El Cor Ciutat de Tarragona va néixer l'any 1983 per iniciativa d'un grup de tarragonins vinculats a la cultura musical

La plaça de l’Església d’Altafulla serà l’escenari aquest diumenge 9 de juliol, a partir de les 21:30h, del concert homenatge que el Cor Ciutat de Tarragona dedicarà a la figura del compositor valencià Manel Oltra i a altres compositors tarragonins. L’entrada és lliure.

Sota la direcció de Josep Prats i la guitarra d'Esteban Donadio, el cor recorrerà part de l’extensíssima producció de Manel Oltra sense oblidar altres peces de compositors tarragonins, com és el cas d’Albert Guinovart. Com a curiositat, una de les membres del Cor Ciutat de Tarragona és l’altafullenca Margarida Aniorte, coneguda al municipi per la seva estreta vinculació amb els Bastoners d’Altafulla.

El Cor Ciutat de Tarragona va néixer l'any 1983 per iniciativa d'un grup de tarragonins vinculats a la cultura musical. El seu repertori inclou música de tots els temps, des de la polifonia renaixentista fins a l'estrena d'obres contemporànies i música popular així com la interpretació de molts oratoris en l'àmbit simfònic-coral. La formació tarragonina ha ofert concerts a tot Catalunya, entre d'altres, al Palau de la Música Catalana i a l'Auditori Nacional de Barcelona, i a diversos llocs de l'Estat així com a Portugal, Anglaterra i França.

Aquest concert compta amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Montse Castellarnau.

Temas

Comentarios

Lea También