Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El DTapes de Torredembarra triomfa amb 54 establiments participants en aquesta edició

La ruta va començar el passat dia 12 i acabarà aquest diumenge.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Tala del bar Los Mañicos: “Pulga Aragonesa” Favetes de proximitat amb pop de platja amb essència d’algues de l’hort canya o copa de vi rosat o blanc o negre o aigua.

Tala del bar Los Mañicos: “Pulga Aragonesa” Favetes de proximitat amb pop de platja amb essència d’algues de l’hort canya o copa de vi rosat o blanc o negre o aigua.

L’èxit de participació de les anteriors edicions fa que Torredembarra torni a presentar el DTapes, amb la participació de 54 establiments del municipi. La ruta tapera va començar el passat divendres dia 12 i acabarà aquest diumenge. Amb el preu de 2,5 € per tapa i beguda, la DTapes torrenca està sent tot un èxit.

tapas
Zurito en diferents textures del local Trenta-vuit

Una de les principals novetats és que enguany s’amplien fins a 7 els restauradors que participaran amb tapes dolces. L’organització va a càrrec de les regidories de Turisme, i de Comerç, Indústria i Activitats.

Tapa
Broqueta de 'fusión Tower' del Burguer Tower

Com en d’altres ocasions, per incentivar la participació, es realitzaran diferents sorteigs: amb un mínim de 10/tapes segells diferents es pren part en el sorteig de 10 lots de productes Maystar Cosmética, 10 packs d’ampolles de Cervesa Estraperlo, 10 visites guiades per a dues persones al far, nucli antic o Indians + bossa de marxandatge. Per participar en el sorteig cal votar la millor tapa a través de la butlleta de vot que es pot trobar al desplegable on s’han de segellar les diferents tapes que els participants vagin consumint.

Cocktail a base de Sake, maduixa, mango i maracujà acompanyat d’un sushi refrescant de mango i maduixa amb una salsa de maracujà.

A la pàgina web de Turisme es pot trobar tota la informació relacionada amb el Dtapes Torredembarra. També es podrà prendre part en el concurs Instagram publicant les imatges que facin referència a l’esdeveniment amb l’etiqueta #DtapesTdb2017 per accedir a un dels premis a les 3 millors fotografies.

Temas

Comentarios

Lea También