Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Dtapes per Torredembarra tanca amb més de 19.000 tapes servides

Les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats, s’han mostrat molt satisfetes perquè el Dtapes continua sent una excel·lent iniciativa per donar a conèixer i promocionar la restauració

Diari de Tarragona

Whatsapp
Dtapes de Torredembarra. FOTO: Aj. Torredembarra

Dtapes de Torredembarra. FOTO: Aj. Torredembarra

Aquest 27 de maig ha finalitzat la sisena edició del Dtapes per Torredembarra i la valoració ha estat molt positiva ja que s’han superat en més de 2.000 les tapes servides el 2017.

En total, aquest any s’han consumit 19.156 tapes en 53 establiments (mentre que el 2017 se’n van servir 17.130 en 54).

L’organització, a càrrec de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats, s’ha mostrat molt satisfeta perquè el Dtapes continua sent una excel·lent iniciativa per donar a conèixer i promocionar la restauració de Torredembarra així com per fomentar el consum i l’activitat econòmica en general.

Cal recordar que fins aquest dijous 31 de maig, a les 14 h, es pot participar en el sorteig del Dtapes 2018. Cal tenir un mínim de 10 tapes consumides amb els seus respectius segells per poder votar la millor tapa, emplenant la butlleta de participació i dipositant-la juntament amb els segells corresponents a l’urna o bústia que es troba a la Regidoria de Turisme o a cada un dels 53 establiments participants.

Temas

Comentarios

Lea También