El Gastrotour Salou 2017 supera les cent mil tapes en només deu dies

L’homenatge als Rolling Stones del Rock & Grill Café, degustació guanyadora d’aquesta edició del certamen

17 julio 2017 10:07 | Actualizado a 20 julio 2017 08:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El restaurant Rock & Grill Café ha rebut el primer premi a la millor creació de la ruta de tapes Gastrotour Salou 2017 per la seva degustació ‘homenatge als Rolling Stones’, on es combinaven tres plats en què se servia primer un wellington de sucosa galta de vedella a l’idiazabal, regat amb sangria de gerd i de postres un tall de torró. Aquesta combinació de gustos ha superat la resta de tapes competidores de la sisena edició, que va finalitzar ja fa uns quants dies.

Aquesta deliciosa combinació elaborada al restaurant Rock & Grill Café li ha merescut al seu xef, David Santoro, la placa més desitjada d’aquesta nova sisena edició; superant, per tant, la tercera posició aconseguida la passada edició d’aquest certamen gastronòmic. 

Segon premi

Pel que fa al segon premi del Gastrotour 2017 de Salou, segons les votacions populars recollides durant els deu dies que dura aquesta ruta gastronòmica a la capital de la Costa Daurada, el mereixedor de la distinció ha estat pel restaurant Terramar; aquest establiment situat a l’espigó del Moll va servir durant els deu dies de la ruta un rotllet de llenguado i gamba amb salsa de cava, que va ser un dels plats més preuats pels consumidors.

El restaurant Terramar, segona millor tapa d’aquest any amb el títol de ‘Delicia Terramar’

Però els premis que s’han concedit aquesta setmana en mans de l’alcalde Pere Granados i de la regidora de Promoció Econòmica, Martina Fourrier, han anat també per a dos establiments, els quals han quedat empatats amb la tapa més original d’aquesta edició d’enguany.

D’una banda, hi ha La Ibense amb ‘panna cotta primavera’, un gelat de panna cota tropical i sorbet de mandarina i carabassa regat amb una copa de cava Adernats, i de l’altra, el plat de Lunattic ‘la vieira se va al monte’, una vieira en textures d’all, sorbet cítric, broqueta de baldana DO Deltebre junt amb cansalada ibèrica i chutney de piquillo.

Precisament aquest plat també ha rebut el premi al millor servei, una de les novetats de les bases del concurs d’enguany.

Sisena ruta

Enguany, aquesta sisena ruta gastronòmica que ha comptat amb una seixantena de participants ha destacat per la gran varietat i qualitat de degustacions que s’han ofert, servint-se més de 100.000 tapes entre el 26 de maig i el 4 de juny. La ruta pel municipi de Salou ha estat patrocinada per San Miguel, i ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou. 

Comentarios
Multimedia Diari