Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Govern invertirà 1,9 milions d'euros en el nou accés al port de Coma-ruga

Es tracta de la segona fase de les obres en aquest port, el termini d'execució previst és de deu mesos i l'objectiu segons el comunicat és "arribar a una infraestructura que millori l'operativitat i la gestió"

Whatsapp
Port de Coma-ruga

Port de Coma-ruga

La Generalitat invertirà 1,9 milions en la construcció del nou accés al port de Coma-ruga (Tarragona), i les obres començaran aquest octubre, segons ha informat aquest dijous en un comunicat la Conselleria de Territori i Sostenibilitat.

Es tracta de la segona fase de les obres en aquest port, el termini d'execució previst és de deu mesos i l'objectiu segons el comunicat és "arribar a una infraestructura que millori l'operativitat i la gestió" del port de Coma-ruga.

A més, el pla preveu altres accions com l'ampliació del moll nord del port de Coma-ruga, una millora de la senyalització i la construcció de noves connexions telefòniques, elèctriques i d'aigua, entre d'altres.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También