El Japó i Catalunya es donen la mà en el proper concert a l’Auditori Josep Carreras

L’Auditori Josep Carreras acollirà aquest divendres, dia 15, el concert Dues cultures i una ànima, a càrrec de Soubugen i Adriana Alcaide, a les 9 del vespre

12 marzo 2019 11:36 | Actualizado a 13 marzo 2019 19:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Auditori Josep Carreras acollirà aquest divendres, dia 15, el concert Dues cultures i una ànima, a càrrec de Soubugen i Adriana Alcaide, a les 9 del vespre. Amb una trajectòria de més de 20 anys, Soubugen combina la música tradicional japonesa interpretada pel shamisen del Hisao Suginaka juntament amb la veu i la dansa Nihon Buyou de Yuko Sarya. 

Hisao Suginaka ha après i investigat el Tsugaru Shamisen per tot el Japó durant set anys. El shamisen és un instrument musical japonès de tres cordes, que es toca amb un plectre o pua anomenat bachi. La peculiaritat de Soubugen és la mescla d’instruments tradicionals amb una forma i estil d’interpretació pròpia i original. Tradició i modernitat van de la mà, creant una evolució contínua, amb nous i brillants arranjaments musicals que enriqueixen els habituals de la cultura musical japonesa, produint un estat elevat de consciència en els oïdors que s’acostin a l’Auditori.

Després de quatre anys de col·laboració amb la violinista catalana Adriana Alcaide i de nombroses gires realitzades junts, tant pel Japó com per Catalunya, en aquesta ocasió el públic podrà gaudir d’aquesta simbiosi musical plena d’imatges suggeridores que traspassa fronteres.

Comentarios
Multimedia Diari