El Mercat de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant s’obrirà divendres 26 de novembre

Aquest dia també s’encendran els llums nadalencs al municipi hi haurà xocolatada popular tant a Vandellòs com a l’Hospitalet de l’Infant

18 noviembre 2021 18:50 | Actualizado a 22 noviembre 2021 20:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Mercat de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant se celebrarà del 26 al 28 de novembre i del 3 al 5 de desembre, a la Plaça Catalunya. En aquest espai s’hi instal·laran un total de 13 parades locals, que vendran tot tipus d’articles (joguines, artesania, decoració, roba i complements, etc). A més de les parades, les persones que visitin el Mercat s’hi trobaran diverses activitats, adreçades especialment als infants: animació de carrer, música en directe, photocall de Nadal i tallers de manualitats.

L’horari d’obertura del mercat, que ha organitzat la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, serà: els divendres, de 17 a 20 h; els dissabtes, d’11 a 13.30 hi de 17 a 20 h; i els diumenges, d’11 a 13.30 h.

El mateix dia de la inauguració del Mercat, el divendres 26 de novembre, tindrà lloc l’acte oficial de l’encesa dels llums de Nadal al municipi: a les 18 h, a la Plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs; i a les 19 h, a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant. 

Als dos llocs s’hi oferirà una xocolatada popular per gentilesa de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV); i hi haurà música en directe: a Vandellòs, hi actuarà el grup d’acordionistes Catukra i alumnat de l’Escola Municipal de Música (clarinets, saxo i guitarres); i a l’Hospitalet de l’Infant, el Cor jove de l’Escola Municipal de Música i el professor Gerard Francesch.

A partir d’aleshores es donarà el tret de sortida al programa d’activitats que ha organitzat l’Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats locals, per aquest Nadal. El programa es pot consultar a la pàgina web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat

Comentarios
Multimedia Diari