Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costa Política

El PP de Cambrils exigeix que es netegin les pintades del mobiliari urbà abans de l'estiu

El portaveu popular de Cambrils, David Chatelain, afirma que el partit “demana que es compleixi la moció aprovada en el darrer plenari municipal”

Diari de Tarragona

Whatsapp
Accés al Parc del Pescador. Foto: Cedida

Accés al Parc del Pescador. Foto: Cedida

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Cambrils, David Chatelain, ha exigit avui que “es netegin les pintades del mobiliari urbà i s’endreci l’espai públic del municipi abans de l’inici de la temporada turística d’estiu”.

Chatelain ha recordat que “el plenari va aprovar una moció del PP en aquest sentit i demanem a l’equip de govern que la compleixi i que acabi amb el lamentable estat en què es troben algunes zones emblemàtiques de Cambrils”.

“Un dels llocs més castigats per l’invicisme – ha explicat el portaveu popular – és el Parc del Pescador, on la majoria d’accessos i els murs perimetrals propers a l’aparcament estan plens de pintades i grafittis”.

Altres espais afectats per l’incivisme són les pilones del carrer Consolat de Mar, la Torre de l’Esquirol i diverses papereres, contenidors, jardineres i faroles.

David Chatelain ha assenyalat que “en el darrer plenari es va aprovar matenir nets els espais públic i qualsevol pintada, sigui un llaç groc o un grafit, ha d’eliminar-se”.

El portaveu popular ha explicat que “l’Ajuntament de Cambrils ja destina espais pels artistes urbans, tot i la majoria de pintades existents fora dels espais habilitats no són precisament obres d’art, sinó pintades reivindicatives que embruten el mobiliari urbà i que a més produeixen un efecte acció – reacció que pot arribar a afectar la convivència”.

Temas

Comentarios

Lea También