El PP demana que es faci el test de coronavirus al personal municipal en actiu de Cambrils

També demana que s’extremin les mesures de seguretat i neteja en instal.lacions i vehicles i es garanteixi la dotació de tot el material preventiu necessari

27 marzo 2020 10:10 | Actualizado a 27 marzo 2020 11:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El portaveu del Partit Popular de Cambrils David Chatelain ha demanat a Camí Mendoza que demani a la administració competent la dotació de test de coronavirus per tot aquell personal municipal en servei actiu i contacte directe amb persones al carrer, com policia, brigada, serveis de neteja, atenció domiciliària, i fins i tot voluntaris.

David Chatelain explica que “evidentment hem de prioritzar que es facin aquestes proves i es faci dotació del material necessari a tot el personal sanitari, però aquesta no és una competència municipal. Cal tenir present que tenim molts treballadors municipals i voluntaris al carrer que indirectament podrien contagiar-se i a la vegada ser difusors del COVID19 sense ser conscients.

Els populars recorden que alguns Ajuntaments, com el de Madrid, ja han iniciat aquestes proves de detecció.

Chatelain demana també, desprès d’haver rebut algunes queixes, que l’Ajuntament extremi les mesures de seguretat i neteja tant en les instal.lacions municipals com en els vehicles, per tal de prevenir la propagació vírica.

El Partit Popular de Cambrils aprofita per felicitar als cambrilencs pel civisme i l’actitud de màxima responsabilitat respecte al confinament que estan exercint tots els cambrilencs en la seva majoria.

Comentarios
Multimedia Diari