El PP demana transparència envers el brot de Covid 19 a la residència de Salou

Mario García defensa que “els salouencs mereixen totes les explicacions, des de la màxima transparència, per part del seus governants, municipals i autonòmics”

19 enero 2021 18:10 | Actualizado a 20 enero 2021 18:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Partit Popular de Salou ha denunciat que “des que es va detectar aquest brot s´està mantenint una actitud de total obscurantisme per part dels nostres responsables polítics municipals i autonòmics, mentre la pandèmia segueix causant víctimes a la residència STS Salou”. De fet ja són 21 el número de residents que han perdut la vida.

https://www.diaridetarragona.com/costa/El-brote-en-la-residencia-STS-Salou-acumula-21-defunciones-20210118-0036.html

Mario García, portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a Salou, ha demanat a les autoritats competents, que informin a tota la ciutadania del municipi de la situació en què es troba el brot de COVID19 detectat a la residència sociosanitària del municipi, i ha criticat que “al mes de juny alguns dirigents polítics municipals es feien fotos a la residència i publicaven notes de premsa felicitant-se per aconseguir uns nivells baixos de contagi, però curiosament des que es va detectar el brot cap responsable polític s´ha dignat a donar explicacions a l´opinió pública de quina és la situació actual.

García afirma que no tenen constància de quin protocol s´està seguint ni per quin motiu no s´ha intervingut la residència per part de la Generalitat, quan les dades que tenim són cada dia més preocupants.

El líder popular ha reconegut la labor i l´esforç que està duent a terme el personal del centre, i ha volgut deixar ben clar que “no qüestionem la professionalitat del personal sanitari i auxiliar, però sí la d´alguns polítics, ja que no és normal que ni la regidora responsable de sanitat, Beatriz Morer, ni l´Alcalde, Pere Granados, hagin donat les explicacions oportunes ni a la comissió competent ni a una Junta de Portaveus, i que l´oposició se´n vagi assabentant de l´evolució del brot a través de la premsa”.

Finalment, García ha volgut tenir unes paraules de condol per tots els familiars de les persones que han perdut la vida, desitjant una ràpida recuperació a la resta d´afectats.

Comentarios
Multimedia Diari