Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costa DIADA

El PP exigeix responsabilitats polítiques 'pel segrest de l'Ajuntament de Cambrils'

Els populars reaccionen amb indignació davant l'aparició d'una estelada, aquest matí, a la façana del palau municipal. Asseguren que dilluns presentaran una denúncia per aquests fets

Mònica Just

Whatsapp
L'estalada ha aparegut aquest matí onejant a la façana de l'Ajuntament. Foto: Ariadna Escoda

L'estalada ha aparegut aquest matí onejant a la façana de l'Ajuntament. Foto: Ariadna Escoda

L'aparició d'una estelada aquest matí cobrint la Senyera que onejava a l'Ajuntament de Cambrils ha despertat indignació dins del Partit Popular, que exigeix que es depurin responsabilitats. "Ens sembla d'una gravetat extrema que s'instrumentalitzi la casa de tots els cambrilencs, l'Ajuntament, com aparador d'una idelologia que amb actuacions com aquesta no fa més que demostrar el seu sectarisme i despreci més absolut a les normes de convivència comuns", apunta el portaveu del PP al municipi, David Chatelain. Però Chatelain encara ha volgut anar més enllà, afirmant que "no tolerarem aquesta imposició fanàtica i intolerant, i ho farem amb tots els mitjans que posi a la nostra disposició l'Estat de Dret perquè aquest segrest polític no es pot permetre".

Després que la Junta Electoral ordenés la retirada de les estelades que onejaven en diferents punts de la via pública, el portaveu popular considera que la col·locació d'aquest símbol a la façana del consistori "representa una provocació a les disposicions de la mateixa Junta". Assegura que dilluns presentaran una denúncia.

El PP també reclama conèixer la posició dels socis que governen amb ERC al consistori: "Volem saber què en pensen CDC, Unió, i especialment el PSC", apunta Chatelain. Critica l'actitud del PSC dins del govern, afegint que "la sensació és que són convidats de pedra i els estan prenent el pèl", recordant que els socialistes també van demanar la retirada de les estelades la setmana passada.

Els populars demanen explicacions, perquè -asseguren- l'accés a la coberta és restringit. Reclamen saber si es tracta d'una acció executada per una persona en concret, o si s'ha fet a instàncies d'algun membre de l'equip de govern.

C's vol accés a les càmeres de seguretat

Ciutadans, per al seva banda, també ha denunciat els fets. A primera hora del matí ja ho ha comunicat a la Policia Local i als Mossos d'Esquadra, i ha demanat tenir accés a les càmeres de seguretat per conèixer qui ha estat el responsable d'aquests actes.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También