Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El PSC insta l'Estat a ampliar la gratuïtat de l´AP-7 des de Vila-seca fins al Vendrell

Els socialistes reclamen una solució "immediata" davant els col·lapses i l´accidentalitat de l´N-340

ACN

Whatsapp
Cua a l'N-340 en direcció a Barcelona, al Baix Penedès. Foto: ACN

Cua a l'N-340 en direcció a Barcelona, al Baix Penedès. Foto: ACN

El grup socialista ha presentat una proposició no de llei al Congrés dels Diputats en què insta el govern espanyol a arribar a un acord amb els ajuntaments per tal de donar una solució definitiva al tram de la futura autovia A-7 entre Tarragona i Vilafranca del Penedès. Segons ha explicat el diputat socialista Joan Ruiz es planteja “la possibilitat d’incorporar l’A-7 amb l’AP-7 en el seu trajecte per la comarca del Baix Penedès i ampliar la gratuïtat actual del tram de l’autopista Vila-seca-Altafulla fins al Vendrell”. Ruiz ha recordat que la carretera N-340 al seu pas per les comarques tarragonines registra un elevat trànsit de vehicles que ha arribat a col·lapsar la via, fet que contrasta, ha dit, amb una autopista paral·lela en règim de concessió fins al 2021 i amb un peatge que actua com a element “dissuasiu”.

El diputat tarragoní ha recordat que els problemes de trànsit s’accentuen durant els caps de setmana i en períodes de vacances, en què es generen cues, col·lapses i una major accidentalitat. Ruiz ha afirmat que “aquesta situació no es pot dilatar ‘sine die’ a l’espera d’una solució que no arriba” i ha reclamat a l’executiu espanyol que prengui una decisió “de manera immediata” d’acord amb la voluntat expressada pels ajuntaments i agents territorials.

El diputat del PSC ha denunciat també la paràlisi de l’A-7 durant els quatre anys de govern del PP. “Ni s’han construït nous trams ni, en alguna casos com el tram comprès entre Tarragona i Vilafranca del Penedès, no existeix ni tan sols un traçat consensuat, ni calendari d’obres per a la seva execució, ni res de res, malgrat el clam del territori exigint una solució”, ha lamentat Joan Ruiz.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También