Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Parc Infantil de Nadal torna al pavelló de Vila-seca

S'inaugura dimecres dia 27 i tancarà portes el dissabte 30. Entrada solidària.Cal portar aliments de llarga durada.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu del Parc de Nadal de Vila-seca.

Imatge d'arxiu del Parc de Nadal de Vila-seca.

El Parc Infantil de Nadal de Vila-seca tindrà lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 17 a 20 h, al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca.

En aquesta edició, els infants entraran en el món màgic de la fàbrica dels desitjos, tot desxifrant l’enigma de l’Escape Room.

A més de confeccionar els seus propis desitjos, també podran gaudir d’un espectacle diari i d’un conte contes.

Com en edicions anteriors, es compta amb una trentena de joves voluntaris que han abocat la seva il·lusió i esforç en la preparació i realització del Parc, amb la col·laboració d’entitats del municipi com són l’Esplai Esclop, el Club Bàsquet Vila-seca, la Creu Roja Joventut, Protecció Civil Vila-seca, els Mossos d’Esquadra i Satem.

L’entrada és solidària i caldrà portar aliments de llarga conservació per a lliurar al Banc d’Aliments de Vila-seca. Cal recordar que, un any més, gràcies al Rodaparcs el divendres 29 de desembre els petits podran aprofitar la seva entrada per anar al Parc de Nadal de Salou.

 

Temas

Comentarios

Lea También