El Parc de la Riera de Vila-seca serà l’epicentre dels actes més tradicionals

Els espectacles de la Festa Major comptaran amb les mesures sanitàries exigides i amb l’aforament reduït

22 julio 2021 11:14 | Actualizado a 22 julio 2021 12:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les últimes restriccions per fer front a la Covid-19 han obligat a l’Ajuntament de Vila-seca a modificar el programa d’actes de la seva Festa Major d’Estiu. La regidora d’Innovació i Turisme, Cristina Cid, explica que s’han hagut de reajustar els aforaments i els horaris per tal de cumplir amb la normativa actual i garantir una festa segura.

«Des del primer moment sabíem que hi podia haver un escenari més restrictiu. Hem fet aquesta  readaptació amb un control d’accés als recintes. Hem reconduït els esdeveniments amb les mesures adoptades per poder gaudir d’una festa amb responsabilitat», explica la regidora.

Tot i que des de la regidoria s’havia valorat la possibilitat de muntar una zona de ball perquè la gent pogués divertir-se encara més amb les actuacions musicals, finalment s’ha decidit que tots els espectacles siguin amb el públic assegut. «Tots estem esperant retrobar-nos i passar-ho bé amb les festes. És una Festa Major d’Estiu segura i adaptada a la normativa. Vull animar a totes les persones a que surtin al carrer amb responsabilitat, seguretat i distància, sobretot que facin ús de la mascareta si no poden mantenir la distància al carrer», apunta Cid.

El Parc de la Riera serà l’epicentre d’aquesta festa amb espectacles tradicionals i culturals protagonitzats per les entitats festives. L’1 d’agost es farà el lluïment del seguici amb la participació de tots els elements i balls. També el mateix escenari acollirà els dos correfocs amb el Ball de Diables Infantil i el Ball de Diables de Vila-seca, la Txaranga Band Tocats o el concert de Festa Major amb l’orquestra Atalaia, entre altres activitats.

Altres punts de la festa seran la Plaça d’Estudi amb l’espectacle familiar Mag Alexis Pardo i la cantada d’havaneres amb Les Anxovetes; el Parc de la Formiga amb l’espectacle Magópata i el concert El Artristre o el Parc de Pinar de Perruquet amb els Trabucaires, Danses Folkòriques Catalanes i els Geganters i Grallers de Vila-seca.

Cristina Cid comunica que hi haurà un control d’accés directe a tots els espectacles gratuïts, sense entrada. Les portes s’obriran una hora abans i hi haurà un circuit tancat amb un màxim de 350 persones. Alguns dels actes compten amb un doble passi. 

Concerts posposats

La regidora d’Innovació i Turisme també comenta que els concerts de Lágrimas de Sangre i Nacho Lascasas es posposen i es celebraran cap a finals de setembre i principis d’octubre. «No els donem per anul·lats però és veritat que ara no els podem fer perquè són espectacles pensats per un gran aforament. No volem descuidar el públic jove i per això treballarem per oferir els concerts en uns mesos, quan la situació sanitària hagi millorat», afirma. 

Comentarios
Multimedia Diari