Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Passeig de les Palmeres de Cambrils acollirà diumenge 19 la primera Cursa Familiar

Els participants, nascuts entre els anys 2000 i 2014, correran el tram inicial de la prova en solitari i la part final la faran acompanyats d’un adult.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les curses infantils a Cambrils començaran diumenge a les 10.45 hores.

Les curses infantils a Cambrils començaran diumenge a les 10.45 hores.

El Passeig de les Palmeres, situat davant el Parc del Pescador, serà el proper diumenge 19 de novembre la seu de la primera edició de la Cursa Familiar de Cambrils, una prova no competitiva on els participants faran una part del recorregut en solitari, mentre que els darrers 500 metres els faran acompanyats d’un adult.

A més a més, es celebrarà una prova només per a majors de 18 anys amb dues distàncies disponibles (4.200 o 2.100 metres), així com una cursa de rodes on hi podran prendre part tant infants de 0-3 anys que vagin portats amb cotxet per un adult, com persones que corrin amb cadira de rodes que vagin acompanyats d’un adult.

La cita atlètica, que discorrerà pel passeig marítim davant de les platges de la Riera, l’Horta de Santa Maria i la Llosa, viurà el seu moment més destacat a les 10.45 hores, quan començaran les curses infantils.

Primer correran els juvenils i cadets (nascuts entre els anys 2000 i 2003 i amb una distància a recórrer de 1.700 metres), intervenint a continuació els infantils i alevins (de 2004 a 2007 i 1.200 metres).

La tercera sortida serà la dels benjamins i prebenjamins (de 2008 a 2011 i sota una distància de 950 metres), mentre que finalment compareixeran els minis (d’entre 2012 i 2014 i amb 450 metres per endavant).

En les tres primeres curses esmentades, els atletes sortiran sols i, quan quedin 500 metres, passaran pel box on hi hauran el pare, la mare o l’adult que els acompanyi, el qual ja anirà amb ells fins al final de la prova per entrar de la mà a la meta. Des d’alevins en amunt, la presència d’un acompanyant no serà obligatòria. I pel que respecta a la cursa minis, en ser aquesta de menys de mig quilòmetre, tota la prova la faran conjuntament l’atleta i l’adult.

Tres quarts d’hora abans d’aquestes quatre curses infantils, tindran lloc la cursa dels adults i la de rodes, arrencant per tant la matinal atlètica cambrilenca a les 10.00 hores.

Primer es celebrarà la prova dels adults en ambdues distàncies, mentre que està programat que a les 10.05 hores s’iniciï la prova de rodes (2.100 metres), on les famílies que ho desitgin podran fer córrer als seus infants menors de 3 anys acompanyant-los pujats en el seu cotxet. També els infants i joves que vagin amb cadira de rodes i acompanyats d’un adult hi podran participar en aquesta cursa.

El termini d’inscripció per poder prendre-hi part en aquesta I Cursa Familiar de Cambrils s’acabava el 15 de novembre, tot i que el mateix diumenge 19 també s’acceptaran nous participants. El preu de cada participant (adult o infant) serà de 3 euros.

Temas

Comentarios

Lea También