Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Penedès estrena guia d'excursionisme

Mostra rutes com la de la Via Augusta, el Camí del Riu o Penedès 360

Diari de Tarragona

Whatsapp
La presentació de la nova guia.

La presentació de la nova guia.

La nioEl Consorci de promoció Turística del Penedès i l’editorial Alpina han presentat el nou mapa-guia del Penedès. El llibre és per  promocionar el senderisme i el cicloturisme als amants de l’excursionisme.

Recull tot el potencial d’un àmbit que es caracteritza pel seu paisatge vitivinícola i l’oferta que l’envolta, com són els cellers visitables, recursos turístics o allotjaments. Reforça així l’estratègia de promoció turística de la destinació al voltant del cicloturisme i el senderisme. 

La nova guia del Penedès.

Disposa d’un mapa a escala 1:50.000 acompanyat d’una guia en 4 idiomes on, a més de presentar la destinació, es destaquen rutes com son el Penedès360, el Camí del riu o la Via Augusta. També rutes circulars com les de Cal Mota entre Sant Sadurní i Torrelavit, el itinerari del Mirador a Subirats, la Ronda de Font-rubí, la ruta dels Castells de Marca entre Olèrdola i el Parc del Foix i la Serra de la Llampa a Avinyonet del Penedès.

Temas

Comentarios

Lea También