Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Pessebre Xarel·lo de Sant Jaume dels Domenys es trasllada al bosc

Enguany incorpora noves escenes

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un dels quadres del pessebre Xarel·lo de Sant Jaume dels Domenys.

Un dels quadres del pessebre Xarel·lo de Sant Jaume dels Domenys.

Els dies 22 i 23 de desembre (de 18.0 a 20.00), seran les representacions del Pessebre Vivent Xarel·lo de Sant Jaume dels Domenys.  A l’espectacle participen un total de 50 muntadors i 100 figurants que donen vida als diferents quadres del Pessebre Vivent.

La plaça de l’Església del municipi on s’han representat les darreres edicions, havia quedat petita. Per aquest motiu, la representació s’ha traslladat al Bosc de Can Pau. Es una zona de bosc envoltada de vinyes i oliveres. El paratge natural permet viure un pessebre en un entorn natural del Penedès. 

Més quadres
Els quadres que s’hi representen també han augmentat. Destaca  l’estrena d’un seguit d’escenes parlades amb textos de Josep Maria Folch i Torres.

Una escena d'edicions anteriors.

Les entrades anticipades es poden adquirir de manera anticipada per 4 euros fins al 14 de desembre en diferents establiments del municipi. A taquilla, tindran un preu de 5 euros. 

Un símbol
El Pessebre Vivent Xarel·lo està organitzat per l’Agrupament Escolta Els xarel·los, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i diferents entitats, empreses i veïns implicats en un acte que ja és un símbol al Baix Penedès.

Temas

  • El Vendell

Comentarios

Lea También