Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Pla Educatiu d'Entorn de Torredembarra aprova les activitats per al nou curs

Redacció

Whatsapp
Imatge de la reunió celebrada fa uns dies. Foto: Aj. Torredembarra

Imatge de la reunió celebrada fa uns dies. Foto: Aj. Torredembarra

La Comissió Local del Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra s’ha reunit fa uns dies per valorar les actuacions del curs 2015-2016 i aprovar les del curs 2016-2017. La Regidoria d'Educació de l’Ajuntament de Torredembarra planteja el desenvolupament dels plans educatius d'entorn com un instrument per donar una resposta integrada a les necessitats educatives de la nostra societat, coordinant i dinamitzant l'acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves a partir de diverses iniciatives locals. 

D’acord amb aquest plantejament, les diferents activitats que es desenvoluparan tindran com a tema principal “La creativitat a la Torre, una oportunitat per a créixer” i aniran dirigides a infants i joves de 0 a 18 anys que siguin alumnes dels centres educatius públics i privats del municipi.

Cal recordar que el Pla Educatiu d’Entorn és una iniciativa oberta i innovadora de cooperació educativa entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i els ajuntaments. L’objectiu es aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l’equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència i l’ús de la llengua catalana.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También