Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Pleamar Vintage Market se celebrarà els dies 20 i 21 d’abril a Altafulla

Els visitants podran gaudir de música en directe, parades d’alimentació i zona infantil. S’espera que hi passin 12.000 persones 

Joan Boronat

Whatsapp
El Pleamar Vintage Market se celebrarà al Parc Voramar. FOTO: Cedida

El Pleamar Vintage Market se celebrarà al Parc Voramar. FOTO: Cedida

La 5a edició del Pleamar Vintage Market Altafulla se celebrarà el cap de setmana 20 i 21 d’abril al Parc Voramar, coincidint d’aquesta manera en la Setmana Santa, un dels períodes de l’any amb més afluència de visitants al municipi. L’activitat està organitzada per l’Associació Pleamar i la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla. 

L’esdeveniment tornarà a repetir el format d’èxit de les dues jornades, pel qual van passar l’any anterior més de 12.000 persones. D’aquesta manera el certamen s’allargarà més enllà de les 21 h el dissabte i fins a les 20 h del vespre del diumenge.

Els visitants podran gaudir de música en directe, parades d’alimentació «eat street», zona de discos vinil «vinil corner», i la zona infantil «kids zone», a més d’una setantena de parades de diferents articles Vintage com a referent de mercat de segona mà de la Costa Daurada.

L’organització manté d’aquesta manera el cartell musical amb actuacions en directe, i segons ha avançat, es podria incloure enguany un tercer concert, tot i que es confirmarà en les setmanes vinents.

Les preinscripcions per als paradistes que vulguin participar-hi s’obriran a mitjans d’aquest mes de febrer. Podran trobar el formulari al perfil de Facebook de Pleamar Vintage Market; al web www.pleamarket.com, o bé sol·licitar més informació al correu electrònic pleamarmarket@gmail.com. La convocatòria s’obrirà a parades d’articles de segona mà i Vintage, antiguitats, roba de segona mà, articles d’upcycling, artesania, vinils, llibres, bicicletes i mobles.

Temas

Comentarios