El Pleamar Vintage Market se celebrarà els dies 20 i 21 d’abril a Altafulla

Els visitants podran gaudir de música en directe, parades d’alimentació i zona infantil. S’espera que hi passin 12.000 persones 

15 febrero 2019 10:41 | Actualizado a 15 febrero 2019 10:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La 5a edició del Pleamar Vintage Market Altafulla se celebrarà el cap de setmana 20 i 21 d’abril al Parc Voramar, coincidint d’aquesta manera en la Setmana Santa, un dels períodes de l’any amb més afluència de visitants al municipi. L’activitat està organitzada per l’Associació Pleamar i la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla. 

L’esdeveniment tornarà a repetir el format d’èxit de les dues jornades, pel qual van passar l’any anterior més de 12.000 persones. D’aquesta manera el certamen s’allargarà més enllà de les 21 h el dissabte i fins a les 20 h del vespre del diumenge.

Els visitants podran gaudir de música en directe, parades d’alimentació «eat street», zona de discos vinil «vinil corner», i la zona infantil «kids zone», a més d’una setantena de parades de diferents articles Vintage com a referent de mercat de segona mà de la Costa Daurada.

L’organització manté d’aquesta manera el cartell musical amb actuacions en directe, i segons ha avançat, es podria incloure enguany un tercer concert, tot i que es confirmarà en les setmanes vinents.

Les preinscripcions per als paradistes que vulguin participar-hi s’obriran a mitjans d’aquest mes de febrer. Podran trobar el formulari al perfil de Facebook de Pleamar Vintage Market; al web www.pleamarket.com, o bé sol·licitar més informació al correu electrònic pleamarmarket@gmail.com. La convocatòria s’obrirà a parades d’articles de segona mà i Vintage, antiguitats, roba de segona mà, articles d’upcycling, artesania, vinils, llibres, bicicletes i mobles.

Comentarios
Multimedia Diari