Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Punt d’Informació Juvenil de Roda de Berà busca talent

Amb el crit “Ei, jove, t’estem buscant!” es busca un perfil d’entre 16 i 30 anys que tinguin algun talent especial, que cantin, ballin, toquin un instrument musical, punxin música, facin grafits o bé pintin.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Festa Holi dins els actes de Sant Bartomeu de l'any passat.

Festa Holi dins els actes de Sant Bartomeu de l'any passat.

En el marc de la celebració del seu 20è aniversari, dins del programa que la regidoria de Joventut està organitzant, el PIJ ha començat a preparar un “Got Talent” a la rodenca, en el qual també es convidaran a joves talents dels altres municipis de la zona TRAC, Torredembarra, Altafulla i Creixell, per tal de donar-los-hi a conèixer, amb la diferència que en aquest cas no hi haurà un jurat i tots seran guanyadors.  

Els joves interessats s’han d’inscriure al PIJ, i actuaran, en solitari o bé en grup, durant la cita que se celebrarà el 17 de juny a la zona esportiva municipal Eixample “Les Piscines”. 

Festa Holi

Per celebrar el 20è aniversari l’àrea de Joventut ha preparat una Festa Holi, la popular festa dels colors que tant èxit va tenir durant la Festa Major de Sant Bartomeu 2016.

Així, el dissabte l’aparcament del carrer Sínia, a l’urbanització Costa Daurada, s’omplirà de música i es tenyirà de pols de colors amb un festival a càrrec d’Urban Events Barcelona. L’entrada serà gratuïta.  

Temas

Comentarios

Lea También