Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Punt del Voluntariat de Cambrils ofereix dues xerrades al Vidal i Barraquer

La tècnica del servei s’ha desplaçat al col·legi concertat aquest octubre per parlar del voluntariat amb els alumnes de 4t d’ESO.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatges d'una de les xerrades celebrades aquest octubre al centre cambrilenc.

Imatges d'una de les xerrades celebrades aquest octubre al centre cambrilenc.

El Punt del Voluntariat de Cambrils s’ha desplaçat aquest mes d'octubre al Col·legi Vidal i Barraquer per oferir dues xerrades sobre voluntariat a l’alumnat de 4t d’ESO.

Aquesta iniciativa va començar el passat curs escolar, quan el centre educatiu es van posar en contacte amb el Punt de Voluntariat municipal, ubicat al Centre Cívic de les Basses.

Totes les escoles i instituts, s'han d'anar preparant per a la futura implementació de l'assignatura curricular a aquest segon cicle de la ESO, l'Aprenentatge i Servei Comunitari.

Els i les alumnes han de dur a terme una tasca d'investigació de les diferents entitats i associacions municipals, per veure què hi fan, i, posteriorment, triar en quina volen col·laborar com a voluntaris i voluntàries durant 10 hores.

A més de les xerrades informatives i de conscienciació, que es van realitzar els dies 16 i 18 d’octubre, durant els propers mesos la tècnica que gestiona el servei també s’encarregarà d’enllaçar l'institut amb les diferents entitats i associacions per facilitar que puguin anar a exposar els seus projectes i objectius a la classe i els i les alulmnes puguin triar on realitzar la seva intervenció.

Temas

Comentarios

Lea También