El Reglament de les llars d’infants de Mont-roig del Camp s’obre a consulta pública

L’Ajuntament pretén millorar la participació dels ciutadans en l’elaboració  de normatives i recollir     també la seva opinió
 

25 agosto 2018 15:35 | Actualizado a 11 septiembre 2018 12:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp obre a consulta pública la modificació del Reglament general d’organització i funcionament de les llars d’infants públiques.

L’objectiu de la iniciativa, d’acord amb l’article 133.1 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, és millorar la participació de la ciutadania en el procediment d’elaboració de normes i recollir la seva opinió, així com de les organitzacions que poden estar afectades per la futura norma, segons apunta el mateix consistori.

En aquest cas, la modificació del Reglament de les llars d’infants es fa amb l’objecte de modificar alguns aspectes que des de la direcció dels centres consideren necessaris i que correspon al servei de tardes esporàdiques.

La ciutadania, organitzacions i associacions que vulguin poden presentar opinions, suggeriments i aportacions fins al 12 de setembre a través de les Oficines Municipals d’Atenció a la Ciutadania o mitjançant la Seu Electrònica.

Comentarios
Multimedia Diari