Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Síndic de Greuges investiga l'actuació policial per aclarir la mort del ciutadà senegalès

Rafael Ribó també ha demanat informació sobre la contenció policial dels manifestants i sobre la paralització del servei de trens

ACN

Whatsapp
Un moment de la manifestació d'aquest dimecres. Foto: Ariadna Escoda

Un moment de la manifestació d'aquest dimecres. Foto: Ariadna Escoda

El Síndic de Greuges ha obert una actuació d'ofici arran de la mort d'un home a Salou mentre fugia de la policia en l'operació contra els 'top manta'. Rafael Ribó vol aclarir els fets, que han generat versions contradictòries, amb la Direcció General de la Policia i per això ja ha demanat informació sobre l'actuació dels agents en el registre domiciliari. També ha sol·licitat els detalls sobre l'actuació durant els aldarulls posteriors que van acabar amb diverses detencions i persones ferides. El Síndic també vol explicacions sobre la decisió de paralitzar el servei de Renfe durant hores, amb els perjudicis que van comportar a la població en general.

En la mateixa actuació d'ofici, Rafael Ribó també vol analitzar l'abast de la indústria il·legal dels 'top manta' a Catalunya i les mesures que caldria prendre per combatre-la. En aquest sentit, el Síndic considera que s'ha d'afrontar la producció i distribució d'aquests productes i no només la seva comercialització al carrer.

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También