El Sindicat de Mossos denuncia que es traslladin agents de Tarragona i l'Ebre per lluitar contra el top manta a Barcelona

El dispositiu costa 4.000 euros cada 24 hores i suposa viatges de més de 3 hores

19 mayo 2017 18:28 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

 El dispositiu dels Mossos d'Esquadra a Barcelona contra el "top manta", en el que s'activen 84 agents d'antiavalots, suposa una despesa diària de 4.000 euros, només en hores extres, segons ha denunciat avui el sindicat SME de la policia catalana.

En un comunicat, el Sindicat de Mossos d'Esquadra (SME) considera "inexplicable" que es "malgastin" recursos de la policia catalana en desplaçaments de més de tres hores d'agents de la unitat de recursos operatius (ARRO) de Tarragona, Terres de l'Ebre i Lleida per acudir a Barcelona a participar en dispositius contra el "top manta".

Segons l'SME, només en hores extres, el dispositiu per espantar els manters a Barcelona suposa una despesa de 4.000 euros al dia.

El sindicat ha advertit sobre la "gravíssima" falta d'efectius de la policia catalana durant aquest estiu, malgrat l'amenaça del terrorisme gihadista, fet que ha provocat que hi hagi serveis de seguretat ciutadana "de baixa qualitat".

Per aquest motiu, l'SME ha exigit al Govern català que tracti la seguretat pública de Catalunya "d'una vegada amb serietat" i busqui solucions per garantir una seguretat pública de qualitat per al ciutadà. 

 

12

Comentarios
Multimedia Diari