El Temps a Tarragona: No es descarten ruixats febles durant el matí

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 15 de juliol

14 julio 2019 18:43 | Actualizado a 16 julio 2019 11:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Domini de l'ambient assolellat amb cel serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral, fins a mig matí al vessant nord del Pirineu i a partir del vespre al terç sud. A més, a partir de migdia creixeran núvols d'evolució diürna al Prepirineu i a la serralada prelitroral que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat.

Pluja

No es descarta algun ruixat feble, aïllat i minso durant la primera meitat del dia al litoral i prelitoral central.

Temperatures

Temperatura mínima en descens, lleuger en general i moderat a punts de l'interior. La màxima serà semblant al litoral i lleugerament més alta a l'interior, on l'ascens podrà ser localment moderat. La mínima es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu, entre 13 i 18 ºC a la depressió Central, entre 15 i 20 ºC al preliroral i entre 18 i 23 ºC al litoral, i bé podrrà ser puntualment més alta al sector central del litoral. La màxima arribarà a valors d'entre 22 i 27 ºC al Pirineu, entre 26 i 31 ºC al Prepirineu i al litoral i entre 28 i 33 ºC a la resta, si bé podrà ser més alta a punts de l'interior de les terres de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé fins a mig matí serà dolenta al vessant nord del Pirineu i de matinada hi haurà algun banc de boira o boirina a l'interior.

Vent 

Fins a migdia bufarà mestral entre fluix i moderat amb cops forts a les Terres de l'Ebre. Durant tota la jornada bufarà tramuntana al nord del cap de Begur, entre fluixa i moderada amb cops forts i algun de molt fort al nord del cap de Creus. A la resta, el vent bufarà fluix i variable de matinada i de nou al final del dia. A partir de migdia s'imposarà el component sud al litoral i els components sud i oest a l'interior, fluix amb algun cop moderat.

Comentarios
Multimedia Diari