El Vendrell exposa 34 escultures tridimensionals de Salvador Dalí

Les escultures, dissenyades entre els anys 1969 i 1980 a Portlligat (Cadaqués), són originals de la Col·lecció Clot que l'artista va modelar utilitzant la tècnica escultòrica de la cera perduda

19 mayo 2017 18:30 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa (El Vendrell) ha inaugurat una exposició de l'obra tridimensional de Salvador Dalí que inclou un total de 34 escultures, ha informat aquest dimecres l'espai en un comunicat.

Les escultures, dissenyades entre els anys 1969 i 1980 a Portlligat (Cadaqués), són originals de la Col·lecció Clot que l'artista va modelar utilitzant la tècnica escultòrica de la cera perduda.

Les obres han estat cedides pel col·leccionista Juan Javier Bofill Pellicer, un dels especialistes a escala internacional en l'obra tridimensional de Dalí.

L'exposició també inclou una composició musical creada en exclusiva pel compositor francès guanyador d'un premi Grammy, Henri Scars Struck, que acompanyarà els visitants durant el recorregut.

Les escultures, que poden visualitzar-se als jardins, la Capella i el vestíbul, estan obertes al públic --amb cita prèvia-- fins al dissabte 15 d'octubre.

Comentarios
Multimedia Diari