El Vicepresident Oriol Junqueras: 'Eurovegas i BCN World estan morts i enterrats'

El Centre Recreatiu i Turístic tindrà un canvi de nom que dependrà dels inversors. Hi haurà un incentiu perquè el nom final inclogui alguna referència a les comarques tarragonines

19 mayo 2017 18:53 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, s'ha reunit amb la junta del Consorci per avançar les novetats del CRT, "un projecte realista, sostenible, que dóna confiança als inversors però que també s'integra bé en la realitat territorial i el conjunt del país". Per Junqueras, "els projectes coneguts com a Eurovegas, i BCN World estan morts i enterrats". El Centre Recreatiu i Turístic, abans conegut com a Eurovegas i 'BCN World', tindrà un canvi de nom que dependrà dels inversors. Segons ha detallat el vicepresident del Govern, hi haurà un incentiu perquè el nom final inclogui alguna referència a les comarques tarragonines. 

Sobre la consulta que s'havia plantejat que es podria arribar a fer, Junqueras l'ha descartat completament en considerar que aquest projecte sí que genera consens entre la ciutadania. "És un projecte que val la pena, genera inversions importants, és més realista que els anteriors i més integrat des del punt de vista urbanístic i social", ha defensat el conseller d'Economia. 

Calendari

A partir de l'informe favorable per part de la Junta de Govern del Consorci, el projecte comptarà amb l'aprovació del Pla Director Urbanístic (PDU) inicial aquest dijous a la tarda i es farà l'aprovació definitiva al novembre. També s'iniciarà el concurs de llicències de casino, que inclou la transmissió de la propietat del sòl al futur adjudicatari, que es resoldrà el 2017. Les obres s'engegaran abans de l'estiu de l'any vinent.

Comentarios
Multimedia Diari