Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El XXXI Premi de Periodisme Mañé i Flaquer presenta novetats a Torredembarra

L’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Cultura i amb el patrocini de Repsol, va presentar el 16 de maig una nova edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, la trenta-una

Diari de Tarragona

Whatsapp
Presentació del premi. FOTO: Cedida

Presentació del premi. FOTO: Cedida

Els canvis que inclouen les bases impliquen les dues modalitats. En l’àmbit de Comunicació Local, el tema s’amplia més enllà de Torredembarra i els treballs periodístics podran tractar sobre Torredembarra o el Baix Gaià (sempre que la Torre hi surti suficientment referenciada).

La regidora de Cultura, Núria Batet, ha explicat que amb aquesta modificació es pretén assolir una major participació i, al mateix temps, refermar la capitalitat d'aquest àmbit geogràfic.

En l’àmbit de Periodisme turístic, el premi manté els 6.000 € en metàl·lic i s’hi afegeix el compromís de l’Ajuntament d’encarregar al guanyador/a un treball periodístic remunerat sobre Torredembarra per ser publicat en un mitjà de comunicació d’àmbit català.

Sobre aquesta novetat, el responsable de comunicació i relacions externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, ha ressaltat que Torredembarra podrà anar comptant amb un seguit de treballs periodístics de professionals de prestigi que projectaran el municipi de manera global.

Durant l’acte de presentació, l’alcalde, Eduard Rovira, ha agraït a Repsol com a patrocinador i al Col·legi de Periodistes com a col·laborador la voluntat d’ambdós de mantenir la seva complicitat amb l’Ajuntament de Torredembarra en l’organització del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer.

La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodisme de Catalunya, Coia Ballester, ha ressaltat que hi ha poques convocatòries com la torrenca i que en calen més perquè ajuden a reforçar i donar més valor a la feina dels periodistes.

Temas

Comentarios

Lea También