El bar D'Tapas guanya el premi a la millor elaboració a l'Hospitalet de l'Infant

Més de 4.000 racions servides en la segona edició de la Ruta de tapes

24 enero 2018 09:55 | Actualizado a 30 enero 2018 13:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors (ARH) ha fet un balanç positiu de la segona Ruta de Tapes que va organitzar a l’Hospitalet de l’Infant, amb el suport de la Regidoria de Turisme, per al període comprès entre el 30 de novembre i el 10 de desembre.

I és que, segons ha informat aquesta setmana el nou president de l’entitat, Jordi Orriols, durant aquest període es van servir més de 4.000 tapes en els 11 establiments participants.

Aquesta xifra representa una quantitat similar a la de l’edició anterior, unes 400-450 tapes servides de mitjana a cadascun dels bars i restaurants que van prendre part en aquesta iniciativa.

Això significa, en paraules d’Orriols, que la ruta “està ben vista per la gent, que agrada tant als veïns del municipi com als d’altres poblacions”.

El president de l’Associació ha valorat no només la participació popular que hi ha hagut en la segona edició de la Ruta, sinó també la qualitat de les tapes i la seva bona presentació; i la satisfacció dels restauradors, que han aconseguit atreure nous clients als seus locals gràcies a aquesta iniciativa.

La regidora de Turisme, Elidia López, ha destacat, precisament, el fet que aquesta Ruta suposa “un atractiu turístic afegit per al municipi, que contribueix a promoure l’activitat econòmica en una època de l’any en què no hi ha tanta afluència de gent”.

El mateix objectiu persegueix la campanya promocional “Menja i Guanya!”, que tornarà a posar en marxa la Regidoria de Turisme aquest hivern per incentivar el consum als bars i restaurants del municipi amb el sorteig de premis entre els clients, segons ha avançat l’edil.

Premi a la millor tapa i guanyadors dels sorteigs

La tapa més ben valorada va ser l’anomenada “Torrada de carrillada”, del Bar D’Tapas, consistent en “carrillada” al forn sobre pa torrat amb salsa Oporto, formatge de cabra, pebrot del piquillo caramel·litzat i patates fregides.

Els que regenten aquest bar han rebut despés de les festes de Nadal el premi a la millor tapa, dotat amb un sopar gourmet per a dues persones, de mans de la regidora de Turisme, Elidia López; del nou president de l’ARH, Jordi Orriols; i de l’ex presidenta de l’Associació, Mónica Alves.

Els altres premis de la II Ruta de tapes es van sortejar el passat 22 de desembre, a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, entre les persones que van completar el Passaport de la Ruta i van tastar totes i cadascuna de les tapes.

Guifré Jordi Serra Biarnes va guanyar el primer premi (una tablet Samsung); i Maria José García Domínguez i Frederic Escoda, el segon i tercer premi, respectivament, dotats amb un xec de 30 euros per a gastar als bars i restaurants que van participar en la Ruta.

Tant l’Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors (ARH) com la Regidoria de Turisme han agraït la participació dels 11 establiments (un més que en l’edició anterior) que han col·laborat amb aquesta iniciativa: Amalfi, D’Tapas, D’Antis, Can Donatello, El Drac, Marc Café, Mediterrani, Möss, Muelle 58, La Strega i El Búho.

 

Comentarios
Multimedia Diari