Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El bus urbà farà quatre viatges al cementiri de Cambrils el Dia de Tot Sants

És la primera vegada que es posa en marxa aquest servei especial.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'autobús urbà de Cambrils farà servei per anar al cementiri aquest dimecres.

L'autobús urbà de Cambrils farà servei per anar al cementiri aquest dimecres.

L’Ajuntament de Cambrils posarà en marxa un servei especial d’autobús el dimecres dia 1 de novembre que per primera vegada connectarà el nucli urbà i el cementiri amb motiu del Dia de Tot Sants.

Aquest bus especial farà quatre expedicions d’anada i quatre tornada, tres al matí i una a la tarda.

Les expedicions sortiran del Casal a les 9:30, 10:30, 11:30 i 15:30 hores i arribaran al cementiri 17 minuts més tard amb parades a l’Estació de Bus, Jaume I, Creu de la Missió, Passeig Albert i Carles Roig. Les expedicions de tornada es faran quasi una hora i quart després de les arribades, a les 11, les 12, les 13 i les 17 hores; el recorregut passarà per les parades Carles Roig, Passeig Albert, Casal, Estació de Bus i Jaume I i acabarà a Creu de la Missió.

Els horaris també es troben al web de l'Ajuntament, on també hi ha els horaris d’hivern de les línies regulars del bus urbà, vigents des del 12 de setembre, i els canvis d’horaris i recorregut a conseqüència de les obres d’enderroc del pont de la N-340.

Temas

Comentarios

Lea También